Somni 3 de 7

Exposició amb motiu del 20è aniversari de la Colla Jove de L’Hospitalet

Ningú dubta del caràcter universal i excepcional dels castells, una tradició oberta a tothom que fa més de tres segles que es basteix i que està profundament arrelada a la història, a la cultura i a la identitat del nostre país. Encara que la història de la Colla Jove de L’Hospitalet arrenca una mica més tard, l’octubre del 2000, quan un grup d’hospitalencs i hospitalenques es proposa fundar una colla castellera i consolidar a la
ciutat aquesta mostra de la cultura popular i tradicional catalana.

D’aleshores ençà, heu avançat amb passos ferms, unint mans i braços, fent pinya, en un formidable repte col·lectiu. I ja compteu amb un palmarès més que destacat. Una trajectòria que podem repassar en aquesta exposició que es pot visitar a l’Harmonia i que mostra l’evolució de la colla fins al dia d’avui i algunes de les vostres grans fites.

Vull destacar també la singularitat dels castells, la dedicació, l’esforç, la passió, l’esperit fraternal i de cooperació que caracteritza les colles castelleres i que fa possible carregar-los i descarregar-los.

Per finalitzar, vull agrair a la Colla Jove de L’Hospitalet la seva tasca de difusió del fet i els valors castellers entre la ciutadania i la seva contribució a dinamitzar la vida social, cultural i associativa de la ciutat.

Per molts anys!

Núria Marín i Martínez
Alcaldessa de L’Hospitalet

Rep novetats sobre l’exposició

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Tractarem les dades personals que hagis proporcionat d’acord amb la nostra política de privacitat.