Qui som?

La Colla Jove de l’Hospitalet som un conjunt de persones de totes les edats, gèneres, indrets i condicions que ens apleguem a l’Hospitalet amb l’objectiu comú de difondre el fet casteller. La nostra activitat principal es desenvolupa a la ciutat de l’Hospitalet de Llobregat però també viatgem arreu del territori català representant la ciutat i difonent el fet i els valors castellers dins la cultura popular i tradicional catalana.

Els nostres valors.

La nostra entitat està formada per gent de tota mena i per formar-ne part només cal tenir moltes ganes de participar-hi. Defensem els valors castellers com a eix principal de la nostra activitat com són: el treball en equip, el respecte, la solidaritat, el compromís cap al col·lectiu, la tolerància, l’esperit de superació, etc.

La nostra activitat és intergeneracional i un clar exemple de convivència, cohesió i integració social.

A la Colla Jove de l’Hospitalet ens agrada potenciar aquests valors més enllà de les jornades castelleres realitzant activitats que ajudin a fomentar-los internament, com les colònies, calçotades, concerts, jornades esportives, etc, com externament participant en diferents actes que es celebren arreu de la ciutat com recollides d’aliments, realitzant tallers a les escoles, la rebuda de la flama del Canigó, la celebració del Dia d’Andalusia, la cavalcada de reis etc. .