Colles internacionals

La Colla Castellera d’Edimburgh ha difós per les xarxes un vídeo on han connectat amb les diferents formacions d’arreu del món sota el lema ‘Tornarem’. Surf, koales amb casc, balls estrambòtics, escocesos tocant la gaita amb la faixa o esquiadors castellers units pel fet casteller. Una manera molt original per apropar a les colles de tot el món en temps de distanciament social.

També hi han participat; els Castellers de Sidney, els Koales de Melbourne, els Castellers de Berlin, els Castellers of London, els Xiquets de Copenhagen, els Castellers de París, els Castellers d’Andorra, la Colla Castellera de Madrid, els Castellers de Montréal i els Castellers de lo Prado.

La crisi de la COVID-19 ho ha paralitzat gairebé tot, sense saber en quina data les colles podran tornar a enfaixar-se per l’elevat risc de contagi en aquesta activitat de contacte. Per això, siguin del país que siguin, totes les colles del món se senten unides i amb moltes ganes de tornar a les places per alçar els seus castells.

Font_ Món Casteller

Rep novetats sobre l’exposició

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Tractarem les dades personals que hagis proporcionat d’acord amb la nostra política de privacitat.