Colla Jove de l’Hospitalet

Fem castells

Tipologia

50×50 + 50×75

Localització

Secció 3.1

Fotògrafs

Varis

Els nostres, són castells d’il·lusió, on un nen que a l’escola no és l’estrella de l’equip del rei tot poderós futbol, se sap el campió de la ciutat cada cop que fa una aleta.

Els nostres, són castells d’igualtat, on les nenes poden veure com la seva companya de classe, pot ser alhora la princesa del conte o l’heroïna de la ciutat que s’encavalca damunt el pom per coronar el castell.
Els nostres, són castells d’esperances per tothom qui cada dia té por de perdre front les mil responsabilitats de la vida, però que, en tancar-se cada pinya, saben que guanyaran aquest repte.Els nostres, són castells on tothom, siguem d’aquí o d’allà, hi tenim un lloc. On trobem un pit que ens empeny a seguir, una esquena que ens aguanta, unes mans que ens fan pujar ben amunt.
Els nostres, són castells de respecte, on l’únic color que ens importa és el verd de les camises que vestim.
Els nostres, són castells d’orgull, on l’únic amor que ens importa és el dels nostres valors.

TEXT COMPLET