Colla Jove de l’Hospitalet

Més que castells

Tipologia

50×50 + 50×75

Localització

Secció 3.3

Fotògrafs

Varis

Més enllà dels assajos, les actuacions comercials i les diades, la Jove de l’Hospitalet som una gran família; un grup de persones de totes les edats i de tots els orígens, que a més a més de compartir una mateixa passió per aquest món de gralles, espardenyes, camises i escuts…

Que a més a més d’enfaixar-nos abans d’entrar en acció, de convertir-nos en un tot estructurat al mil·límetre i d’esclatar en crits i rialles després de cada fita assolida… Estimem i ens estimem. Persones que ens preocupem tant els uns pels altres com per tot allò que passa al nostre voltant. Per això, participem i organitzem activitats i actes que no només contribueixen a reforçar els vincles en el sí de la colla, sinó que també ajuden a fer créixer i evolucionar aquest teixit col·lectiu de construcció de barri, de ciutat i de societat sense el qual no seríem res. Abans que castellers, som persones sempre disposades a cooperar per un món més just i equitatiu, persones rialleres que volem contagiar aquesta ànima juganera amb tothom qui ens creuem i aquí va un petit tast de tota la pinya que també fem fora de plaça.

TEXT COMPLET