Colla Jove de l’Hospitalet

Un dia d’assaig

Tipologia

50×50 + 50×75

Localització

Secció 4.2.1

Fotògrafs

Varis

Anar a assaig no és tan sols fer allò que ens apassiona i ens fa gaudir. Anar a assaig és veure les amistats, és compartir les nostres alegries i les nostres penes, és crear un munt de complicitats, és gaudir amb la gent que t’estimes i t’estimen.

Anar a assaig és compartir una il·lusió i unes fites comunes. Anar a assaig és un compromís no tan sols amb tothom qui forma part de la Colla, és un compromís amb l’Hospitalet per treballar dur per representar la nostra ciutat per tot el país.
Anar a assaig és una promesa per mantenir viva una cultura centenària. Anar a assaig és no oblidar tothom qui abans que nosaltres van lluitar sense defallir per tal que avui puguem cridar amb orgull que som de la Jove de l’Hospitalet.
Cada aleta a assaig, és un petita lloança i, així, homenatge rere homenatge, és com arribem a plaça, amb castells treballats, ferms i segurs.

TEXT COMPLET