Ofrena Diada Nacional 11 de setembre 2021

La Colla jove de l’Hospitalet s’afegeix a la celebració de la Diada Nacional de Catalunya amb l’ofrena floral que realitzen partits polítics i entitats. Enguany s’ha realitzat cóm es habiutal, en la Rambla de la Marina, on s’ha ubicat el monument Arrels, a Rafael de Casanova.

Aquest monument, obra de l’hospitalenca Montserrar García Rius, realitzat en memòria de Rafael de Casanova s’ha traslladat recentment a una nova ubicació, a la rambla de la Marina, entre el carrer de Provença i l’avinguda del Carrilet.

Rep novetats sobre l’exposició

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Tractarem les dades personals que hagis proporcionat d’acord amb la nostra política de privacitat.