La Jove té entre mans una de molt grossa

La Jove té entre mans una de molt grossa i és que estem preparant una Diada des del cor i solidària. Aquesta XVII Diada serà única i especial, perquè després de l'actuació castellera hi haurà un concert en el qual tot el que es recapti anirà destinat al Pediatric Cancer Center de Sant Joan de Déu.

Hi ha col·laborat moltíssima gent: des de botigues i comerços del barri, fins a grups musicals que no han pogut venir però ens han fet arribar marxandatge que després sortejarem entre els assistents (com és el cas de Xiula). També hem dissenyat una samarreta solidària amb un disseny maquíssim que posarem a la venda el mateix dia del concert. A més, la nostra canalla ha après a fer "polseres Candela" que també les podreu trobar allà perquè pugueu participar posant el vostre granet de sorra. 

Tot això i molt més serà el 14 de juliol a la Plaça Francesc Macià a partir de les 17h de la tarda. Veniu a gaudir de les activitats pels més petits, l'actuació castellera, el concert i totes les sorpreses que tenim preparades; la diversió està garantida i tot per ajudar en la investigació del càncer infantil. 

Quina millor manera de passar-ho bé, oi? T'ho perdràs? T'hi esperem!

   Evento en Facebook

 

- Meli Ayet -

 
 

La Banda del Panda

    
  Canal La Banda del Panda

Dj Lin

 


Rumba Bastarda (La banda del Panda)

 Foc!  (LA Banda del Panda)