19/05/2018 Sergi segueix amb nosaltres.

Ja fa gairebé tres mesos que Sergi ens va deixar i segueix en el nostre cor cada dia.

El passat 28 de Febrer ens va deixar el nostre amic i company Sergi. El Sergi era una persona jove, entusiasta i amb moltes ganes de menjar-se el món. A molts ens va ensenyar coses com lluitar per un món millor o fer-li enfront de les injustícies. Va ser un exemple de coratge, esforç i lluita constant.

Ell vivia enamorat de la seva terra i de tota la seva cultura, en especial dels castells, i en especial de la Jove. Li encantava el xivarri que feien tabals i gralles i sempre demanava aquella cançó que tant li agradava... Aquella cançó que li vam poder tocar a l'últim moment, al seu comiat.

El passat dia 3 de Març li vam dir l'adéu final amb l'ajuda de la colla universitària que ell tant estimava, Grillats del CBL. Amb dos pilars de 4 vam voler mostrar-li la nostra estima, el nostre enyor, la nostra tristesa.

Només queda dir que allà on siguis et trobem a faltar company. Els assajos des de llavors ja no són el mateix, sense la teva presència. Gràcies, gràcies per fer-nos entendre a molts que és l'amistat.

 

Sergi, aqui tens els teus pilars, sempre amb tu ...