21/04/2018 Jornada de Canalla de primavera

El passat dissabte 21 d'abril vam celebrar la ja tradicional Jornada de Canalla de Primavera.

És una jornada en la qual els tècnics treballen amb la canalla el vessant més psicològic dels castells: les emocions, sensacions, objectius personals i objectius col·lectius com a canalla. Tot això ho acompanyen amb jocs i moltes més coses que ara descobrireu.

El dia previ a Festes de Primavera sempre el passem tots junts! L'equip de canalla organitza un dia d'allò més divertit per gaudir-lo entre tots i treballar aspectes que no podem treballar tant durant els assajos. No obstant, com que ja vam celebrar una Jornada de canalla el passat 3 de gener, aquesta la vam centrar més a remodelar el local!

Quan vam anar arribant vam deixar les motxilles i ens vam dividir en dos grups, la canalla més alta va ajudar a escriure "DEFENSAREM EL CASTELL QUE VULGUEM" i vam pintar l'escut, mentre que la canalleta més petita va pintar amb rodets la paret amb pintura de pissarra perquè tota la colla ens pugui deixar missatges positius en sortir del local. Mentre uns estàvem pintant, la resta vam estar fora fent jocs i dinàmiques. Tant vam estar pintant que se'ns va fer l'hora de dinar! Tots junts vam dinar i en acabar vam tenir una mica de temps lliure.

A la tarda, el Marc i l'Edu, integrants de l'equip de pinyes, ens van venir a fer una màster-class sobre com col·locar-nos a la pinya! I vosaltres us preguntareu que per què nosaltres, que som tan petits, necessitem aprendre ara com col·locar-nos-hi, doncs bé, estem preparant de nou el folre de canalla!

A continuació vam fer berenar de germanor en el qual vam compartir tot allò que havíem portat amb els companys i els teachers de la màster-class de pinyes. Després, per acabar d'arrodonir la tarda, vam fer el ja tradicional concurs d'aguantar més estona a la barra que tenim fora del local fent equilibri; aquesta edició ha tornat a guanyar la Júlia Casanovas, felicitats!

Vora les 9 vam sopar pizzes tots junts i... vam posar una peli que va triar la més petita de la canalla: la Berta va triar Ghostbusters! En acabar la peli tots al sac i a intentar mantenir a ratlla els nervis per descansar pel gran dia que ens esperava l'endemà. A les 8 del matí tots amunt, tocava esmorzar i la Sara ens va fer trenes amb purpurina verda a tots i a totes. Estàvem super guapos! A les 11h30 vam sortir fent el tradicional cercavila de canalla passant a veure a la Sònia per l'estand dels mossos d'esquadra i arribant a plaça súper preparats per poder donar el millor de nosaltres!
 
Formació   Formació  
   
Hora de dormir.      
 
Esmorzar casteller.