Actuacions

Estrenem un nou matí a l'Hospitalet i els nervis i l'emoció pel que ha de venir van fent-nos sortí del llit. Avui, acompanyats pels Matossers de Molins de Rei i els Castellers de Mollet del Vallès, celebrem la 17a Diada de la Colla, commemorem la primera actuació amb la nostra camisa verd carxofa i recordem emocionats el bateig de la nostra Colla. Així doncs, per poder mirar el futur als ulls, cal avui mirar enrere per valorar el que tenim, el que som... I som una Colla que treballa per dur sempre els millors castells a plaça, una Colla que lluita per no deixar orfe de castells la nostra ciutat, una Colla que es rebel·la contra les dificultats, una Colla amb valors que pica pedra per trencar murs i ser font d'integració, una Colla orgullosa de viure la igualtat, ja sigui de gènere, d'orientació sexual, d'origen, etc. simplement amb normalitat, sense jutjar ningú. Una Colla que s'ha aixecat cada cop que a plaça les coses no han anat com volíem, una Colla que somia a continuar creixent i assolint reptes cada cop més ambiciosos, una colla solidària que no dubta a participar en recollides d'aliments, de joguines, donacions de sang i tot un seguit d'accions solidàries, una Colla del poble i per al poble, que participa, acompanya i duu amb honor el nom de la ciutat per arreu, una Colla que agraeix el compromís dels qui la van fer néixer, dels que l'han mantingut viva i dels que encara han de venir a escriure els dies més gloriosos.

Avui la nostra diada és la més especial d'aquests quasi 18 anys d'existència de la Colla. Avui més orgullosos que mai, mentre els dits neguitosos cerquen els botons de la camisa, tornen a les nostres orelles les paraules que amb emoció pronuncia litúrgicament el nostre Cap de Colla cada cop que fa entrega de la camisa a un nou vingut a aquesta gran família, "... podran dir que fan castells més grans, podran dir que fan castells més alts, però mai podran dir que són de la Jove de L'Hospitalet." I és que ser de La Jove de L'Hospitalet, és molt més que ser casteller! Ser de la Jove, és donar-ho tot per uns valors! Ser de la jove és treball, compromís, sacrifici, lluita, constància, fe i esperança.

Per això, avui, som a plaça pels que lluiten cada dia, pels que no defalleixen, pels que es tornen a aixecar i ens omplen a tots d'esperança, avui, quan sonin les gralles, alçarem castells pels petits valents del Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center de Barcelona, avui, quan repiquin els tabals, #fempinya per ells. Avui, quan les nostres enxanetes alcin la seva mà al cel, faran arribar núvols enllà, la nostra #forçacastellera!

- Roger Gallifa -
 
 

 

14/07/2018 XVII Diada de la Colla Jove de l'Hospitalet, L'HOSPITALET DE LLOBREGAT

 

Castellers de Mollet PILAR DE QUATRE Descargado
  QUATRE DE SIS Descargado
  TRES DE SIS AMB AGULLA / PILAR Descargado
  DOS / TORRE DE SIS Descargado
  PILAR DE QUATRE Descargado
Colla Jove de l'Hospitalet PILAR DE QUATRE Descargado
  TRES DE SIS AMB AGULLA / PILAR Descargado
  DOS / TORRE DE SIS Descargado
  QUATRE DE SIS AMB AGULLA / PILAR Descargado
  PILAR DE QUATRE Descargado
  PILAR DE QUATRE Descargado
Matossers de Molins de Rei PILAR DE QUATRE Descargado
  TRES DE SIS Descargado
  DOS / TORRE DE SIS Descargado
  QUATRE DE SIS Descargado
  PILAR DE QUATRE Descargado