Actuacions

El diumenge 1 de juliol passat ens vam trobar uns quants de la Cola Jove l'Hospitalet al nostre punt habitual, el poliesportiu del Gornal, per anar tots plegats a la Diada de la Pre-Festa Major de Lliçà de Vall i actuar conjuntament amb els nostres companys de Manyancs de Parets, Minyons de l'Arboç i els Xics de Granollers!  Arribem sense problemes i ben puntuals per poder fer un cafetó i agafar una bona dosi d'energia per entomar aquesta jornada que apunta ser ben calorosa!!! Les carpes que ens proporcionen una mica d'ombra ben posades, les paradetes de cada colla muntades i tot preparat per començar... SOM-HI COLLA!

Tothom ben enfaixat es col·loca davant de l'Ajuntament, a ple sol però amb ganes i il·lusió de compartir aquesta estona plegats. Iniciem la Diada totes les colles alhora descarregant un fantàstic pilar de quatre que dóna l'entrada a l'exhibició de cada colla castellera.

Els companys de Manyacs de Parets van descarregar un 4d6, 3d6 i 3d6a; Minyons de l'Arboç van fer un intent desmuntat del 3d6 i 4d6, aconseguint descarregar finalment un 3d6 en la seva tercera ronda; Xics de Granollers van fer una molt bona actuació descarregant el 3d7, 5d7 i 4d7; la Jove d'Hospitalet vam tenir un intent desmuntat del 3d6a i de la torre de 6, aconseguint descarregar en la nostra quarta ronda un 3d6 amb il·lusió i molta calor!

Per acabar com hem començat, descarreguem un darrer pilar de quatre tots junts per donar per acabada la jornada.

Per sort, abans d'acomiadar-nos vam rebre un refrigeri de refrescos i cervesa ben fresca que va volar en un tres i no res! Alhora, qui va voler, va poder gaudir d'un bon tros de pollastre a l'ast al poliesportiu de Lliçà.

Una diada que destaca per un ambient de germanor entre colles, ajudant a pinyes i donant-se suport les unes a les altres, fet que ens ensenya que cal seguir endavant creixent i millorant dia a dia!


- Anna Vicenç -
 
 
pd4
   pd4
 
3d6     3d6
 
 2d6id    2d6id
 
     
Amb l'actuació de les colles:    

 


 

 
 
 

 

01/07/2018 Diada Pre-Festa Major de Lliçà de Vall, LLIÇÀ DE VALL
Colla Jove de l'Hospitalet PILAR DE QUATRE Descargado
  TRES DE SIS AMB AGULLA / PILAR Intento desmontado
  DOS / TORRE DE SIS Intento desmontado
  TRES DE SIS Descargado
  PILAR DE QUATRE Descargado
Manyacs de Parets PILAR DE QUATRE Descargado
  QUATRE DE SIS Descargado
  TRES DE SIS Descargado
  TRES DE SIS AMB AGULLA / PILAR Descargado
  PILAR DE QUATRE Descargado
Minyons de l'Arboç PILAR DE QUATRE Descargado
  TRES DE SIS Intento desmontado
  TRES DE SIS Descargado
  QUATRE DE SIS Intento desmontado
  PILAR DE QUATRE Descargado
Xics de Granollers PILAR DE QUATRE Descargado
  PILAR DE QUATRE Descargado
  TRES DE SET Descargado
  CINC DE SET Descargado
  QUATRE DE SET Descargado
  PILAR DE CINC Descargado