Actuacions

 

Fa un sol que crema després d'una setmana de pluges i núvols, i un cop més ens reunim els castellers al Poliesportiu Municipal Gornal a les 10:40h per iniciar la marxa compartint cotxes cap al punt on hem estat citats per actuar; Cervelló ens espera.

Arribem a les 11:30h al carrer Major i el trobem encapçalat per les atraccions i ple de gent, paradetes on es donen a conèixer les diferents institucions de la zona i terrasses de bars on fer el cafè o la primera cervesa. Són les festes de Cervelló!!

Després d'haver visitat l'entorn i muntat la paradeta carxofa, comencem a enfaixar-nos i ens preparem per a iniciar l'actuació just davant de la Biblioteca Municipal de Cervelló; són les 12:20h. Sonen les gralles i els tabals acompanyats per dos pilars de 4 dels Matossers de Molins de Rei i de la Colla Jove de l'Hospitalet que enceten la diada donant la benvinguda al públic.

Els Matossers de Molins de Rei comencen ronda amb un prudent 3de6 descarregat, a qui segueix un atrevit 3de6a descarregat també per la Colla Jove. Els nervis i la tensió acompanyats per una calor sufocant compliquen les coses i deixen a ambdues colles amb un treballat intent de 2de6. Agafem forces per a iniciar una tercera ronda i els Matossers descarreguen un ferm 3d6a seguit per un 3d6 de la Colla Jove.

Els pilars de comiat donen punt final a l'actuació, acompanyats pels balls tradicionals i la presencia, un cop més, de les gralles i els tabals. Acabada l'actuació som convidats a un petit pica-pica que realitzem les dues colles conjuntament per celebrar el treball conjunt.

- Oriol Bonastre -

3d6 amb agulla      
     

 

20/05/2018 Fira del Comerç a Cervelló, CERVELLÓ
Colla Jove de l'Hospitalet PILAR DE QUATRE Descargado
  TRES DE SIS Descargado
  DOS / TORRE DE SIS Intento desmontado
  TRES DE SIS AMB AGULLA / PILAR Descargado
  PILAR DE QUATRE Descargado
Matossers de Molins de Rei PILAR DE QUATRE Descargado
  TRES DE SIS Intento desmontado
  DOS / TORRE DE SIS Intento desmontado
  TRES DE SIS AMB AGULLA / PILAR Descargado
  PILAR DE QUATRE PER SOTA Descargado
  PILAR DE QUATRE Descargado