Actuacions

Arriba el gran dia! Arribem a plaça i ens canviem. Faixes posades, mocadors lligats, sabates fora, cascs col·locats. Tot preparat. Tenim la feina feta i moltes ganes de demostrar-ho a plaça. Ens acompanyen Vailets de l'Empordà i Bordegassos de Vilanova.

Intencions? Descarregar el 5d6, el 3d7, el 2d6 i el pd5. Millor actuació en anys i només fa 3 mesos que hem començat la temporada. Ambiciosos però realistes sortim a plaça a per totes. Obrim de 5d6, un castell en el qual puja força gent i que aprofitem per assolir la confiança necessària per encarar el repte del dia: el 3d7.

En segona ronda fem un primer tanteig del castell amb un intent desmuntat que es va baixar després d'una sotragada quan acotxadora remuntava quarts que es va poder parar però per evitar nervis vam valorar desmuntar-lo i encarar-lo amb tota la confiança que hi tenim en aquest castell. Ens asserenem i hi tornem. Bona mida i quadratura i moltes ganes caracteritzen aquest nou intent. Pujada impecable des del tronc fins a l'enxaneta, ferm. Sona l'aleta i torna a ser nostre, però els nervis poden amb les més petites i la canalla més valenta del món es despenja (ens quedem amb unes fotos volant molt boniques!).  El tronc era d'allò més ferm i va aguantar al seu lloc, sense moure's gens ni mica. Baixem quarts i terços i els vents agafen als segons. Tota la canalla està bé, només tenen cops i s'emporten a la Laia per descartar qualsevol cosa. Totes rialleres amb els serveis mèdics que ens van atendre d'allò més bé!

Com que la Júlia anava al 2d6 i al pd5 i estava una mica nerviosa després de la caiguda, vam decidir fer un 3d6a en el que les nostres superacotxadora i superenxaneta (Susi i Núria) van tornar a pujar després del despenjament del 3d7. Són supervalentes!

Vam acabar l'actuació amb diversos pd4 i un d'ells al balcó, en el qual vam pujar l'enxaneta i la terça!

No va ser l'actuació que esperàvem però així i tot estem molt orgullosos de poder portar el nostre millor castell a principi de temporada!

- Sara Quiles

 
Doble pilar de 4      
 
5d6      
 
3d6 amb agulla   3d6 amb agulla/pilar  
   
Grallers i tabalers      
   

 

Pilar al balcó        
   
22/04/2018 Festes de Primavera de l'Hospitalet de Llobregat, L'HOSPITALET DE LLOBREGAT
Bordegassos de Vilanova PILAR DE QUATRE Descargado
  PILAR DE QUATRE Descargado
  CINC DE SET Descargado
  QUATRE DE SET AMB AGULLA / PILAR Descargado
  QUATRE DE SET Descargado
  PILAR DE QUATRE Descargado
  PILAR DE QUATRE Descargado
Colla Jove de l'Hospitalet PILAR DE QUATRE Descargado
  PILAR DE QUATRE Descargado
  CINC DE SIS Descargado
  TRES DE SET Intento desmontado
  TRES DE SET Cargado
  TRES DE SIS AMB AGULLA / PILAR Descargado
  PILAR DE QUATRE Descargado
  PILAR DE QUATRE Descargado
Vailets de l'Empordà DOS / TORRE DE SIS Intento desmontado
  DOS / TORRE DE SIS Intento desmontado
  PILAR DE CINC Descargado
  TRES DE SIS Descargado