Actuacions

Ja han passat dies des de l’ultima actuació. Molts dies, massa dies. I tenim al cos una sensació especial, un neguit, que ens el volem treure. Volem fer castells. Avui és la primera actuació de la temporada, i volem començar el millor possible.

Anem a Muntanyola, un petit municipi de la comarca d’ Osona. Es troba entre Vic i Moià. Com està una mica lluny anem tota la colla en autocar. Dins l’autocar portem tots cara de son.
 
El poble de Muntanyola celebra la Festa de l'Arbre i la Fira de la Natura. Destaquen la plantada de l'arbre, i altres activitats com una fira de productes artesanals, gegants, la possibilitat de fer activitats com el tir a l'arc o l'exhibició de pastors amb gossos d'atura o el concurs de tala i esbrancada d'arbres. El lloc de trobada serà l'esplanada de l'Església de Sant Quirze i Santa Julita de Muntanyola.
 
En arribar i obrir la porta de l’autocar ja em pogut sentir el dràstic canvi de temperatura, i en sortir, ens hem vist envoltats per un vent gèlid. Desprès de valorar tècnicament la possibilitat de fer castells pel fort vent, s’ha optat per fer-los dins l’església.
 
S’ha iniciat la diada amb les figures humanes dels falcons. Desprès han fet un pilar la colla dels Nyerros de la Plana i la colla Jove hem començat l’actuació amb un pilar de quatre, un 3d6 amb agulla i el nostre castell més celebrat del dia, el PRIMER 3 DE 6 FEMENÍ de la colla. Hem finalitzat amb un pilar de quatre i després un altre pilar de quatre.
 
Portàvem aquest 3d6 femení molt treballat i amb moltes ganes de fer-lo en aquesta actuació després de la celebració del Dia de la dona el passat 8 de març. S’ha fet amb un cartell de fons on es podia llegir: “Som les netes de les castelleres que no vau deixar actuar”.
 
 
Pilar de 4   3 de 6 amb agulla  
     
Primer 3 de 6 femení       
  .  
  
 11/03/2018 Festa de l'Arbre i Fira de la Natura de Muntanyola, MUNTANYOLA
Colla Castellera Nyerros de la Plana PILAR DE QUATRE Descarregat
  TRES DE SIS AMB AGULLA / PILAR Descarregat
  DOS / TORRE DE SIS Intent desmuntat
  DOS / TORRE DE SIS Descarregat
  QUATRE DE SIS Descarregat
  PILAR DE QUATRE Descarregat
  PILAR DE QUATRE Descarregat
Colla Jove de l'Hospitalet PILAR DE QUATRE Descarregat
  TRES DE SIS AMB AGULLA / PILAR Descarregat
  TRES DE SIS Descarregat
  PILAR DE QUATRE Descarregat
  PILAR DE QUATRE Descarregat
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


- Roger Gallifa