Activitats

La Colla Jove de l'Hospitalet no sols fa Castells, som una gran família que ens agrada col·laborar en totes aquelles activitats que serveixen per ajudar als altres.

Una de les activitats en la que ens hem estrenat aquest any ha estat la Barcelona Magic Line. Aquesta és una mobilització ciutadana en format caminada solidària a favor de les persones en situació vulnerable que organitza Sant Joan de Déu, tant a Barcelona com a Palma de Mallorca, on cada equip participant s'ha de posar un repte econòmic i per aconseguir-lo ha de realitzar accions de sensibilització i recaptació de fons entre familiar, amics i veïns.

S'han de formar equips entre 5 i 20 persones per fer recorreguts que van des dels 10 km fins als 40 km.

Aquest any 2017 hem participat per primera vegada, ens ho hem passat molt bé, hem gaudit d'un dia en família, del paisatge que ens donava la muntanya de Montjuïc, dinant tots plegats, passejant per racons de la ciutat que alguns feia molt que no vèiem i, el més important, tant els petits de la colla com els més grans ens vam adonar de quina manera més fàcil i divertida es pot ajudar als més desfavorits.

Entre tots vam aconseguir el repte econòmic per fer-ho possible. L'any vinent 2018 ho tornarem a fer, ens ajudeu a aconseguir-ho?

- Judit