Activitats

... I la Colla,  satisfeta del pilar que havien aixecat al matí, encara li quedaven propostes per la resta de la diada. L'11 de setembre és un dia per gaudir amb tothom.

Direcció cap a plaça Catalunya alguns membres de la colla es van escapar a fer un mos i alguns a dinar directament, d'altres van anar a buscar un entrepà que els esperava de la mà dels col·laboradors a la Diada allà mateix.

La gent va anar arribant i, tot i que la plaça ja estava plena de per si, es començaven a veure punts de diferents colors que de mica en mica s'anaven fent més grans, eren les colles aplegades que tan bon punt van veure com s'acostaven les 17:14h van anar formant pinyes al llarg del carrer que dóna a portal de l'Àngel.

La Jove d'Hospitalet,  tal com havia fet el matí i junt amb les altres colles, va aixecar de nou un altre pilar. La sensació sonora feia contrast amb la visual, per un cantó la barreja de veus de la gentada amb els diferents tabals i gralles de les diverses colles, per l'altre una renglera de diversos colors de pilars i les seves enxanetes observades per la gent que hi havia allà reunida.

Més tard, la Jove de l'Hospitalet va fer algun pilar més (l'ocasió ho mereixia) i el moment era fantàstic fins a tal punt que les colles de Carallots i Castelldefels es van unir a nosaltres per a fer un castell de germanor que, en aquest cas concret, lluïa amb una rengla de cada color i un pom multicolor.

En acabar la contribució castellera a la Diada Nacional de Catalunya els membres de les colles, i concretament els de la Jove, van sortir a gaudir de la tarda de la Diada que anava plena com cada any d'activitats per grans mitjans i petits.

- Edu-