Activitats

La Flama sortida del Cim del Canigó s'ha escampat per tots els Països Catalans i gràcies a les cadenes de relleu per fi arriba a la plaça de l'Ajuntament de la nostra ciutat.

És la nit del Foc, la nit de les Bruixes, la nit del Ros
 
Perquè sabem el que representa aquesta nit, el que representa la Flama, la persistència i la vitalitat catalana.
 
Els mateixos valors que els nostres: Força, Equilibri, Valor i Seny.
 
El mateix que es respira avui amb la Flama: Constància, Treball, Esforç, Regularitat, Confiança, Compenetració, Germanor i Sort.
 
I aquí hi som, la Colla Jove de l'Hospitalet. 
 
Encara hi ha llum, ens apleguem, fem pinya i aixequen un Pilar mirant la Flama, amb l'orgull que significa poder participar d'una de les representacions de la nostra cultura, del nostre patrimoni.
 
En acabar el pilar comencen les revetlles; la Colla està repartida, com és normal aquesta nit, però alhora segueix unida. I, com diu la tradició, el sopar i la coca de Sant Joan no es pot menjar sota teulada, sinó que cal assaborir-la a l'aire lliure, al costat de les fogueres i la pirotècnia, dels balls, de la gresca i del cava. Ens enviem fotografies i missatges, estem connectats. Vivim temps difícils a la política i a la nostra societat, per això és un orgull pertànyer a la Colla Jove de L'H. Ara més que mai fem pinya Colla!!
 
Ara més que mai!!
 
​- Amando -
 
Revetlla Nit de Sant Joan 2018
.