Què fem?

Els assaigs són una part fonamental de la nostra activitat i ens ajuda a preparar els castells que aniran a plaça i a realitzar-los amb garanties i seguretat. Els assaigs serveixen per preparar tant a les persones nouvingudes com les més veteranes per tal de millorar dia rere dia en la tècnica d’execució dels castells.

Important d'assistència

És molt important l’assistència als assaigs independentment de la posició que s’ocupi als castells ja que de la participació de tothom dependran els resultats a plaça. Els nostres assaigs es divideixen en una primera part on s’assaja principalment la canalla. En aquesta part es treballa l’execució tècnica dels més menuts en els pom de dalt i s’afina la tècnica de pujar als castells.

Seguidament la canalla realitza una pausa per sopar mentre els adults inicien la segona part que consta d’un escalfament i millora de la tècnica de pujar a les espatlleres. Aquesta part acostuma a tenir una durada de entre mitja hora i tres quarts i dóna pas a la tercera part on s’executen les proves de castells pròpiament dits i les proves de pinyes. En aquesta part es treballen tant les proves que aniran a plaça com les proves on es preparen a les persones més novelles, intentant sempre que tothom hi participi activament.

Seguretat
Per realitzar aquests assaigs disposem d’una xarxa de seguretat que ens permet treballar els castells de major dificultat minimitzant el risc. A banda la canalla assaja sempre amb casc de seguretat i protector dental. Comptem també amb diferents elements per treballar l’equilibri i la força. Clica aquí.